Witte Tipi bijeenkomsten

In de Witte Tipi bijeenkomsten richten we ons samen met andere vrouwen op de kwaliteiten: licht (werpen op), helderheid, wijsheid, vreugde en wezenlijk floreren. Wij bieden een warm bad voor vrouwen van veel creativiteit, actieve oefeningen, rituelen, symboliek, natuur, dans en beweging, klank, meditatie en deelrondes met elkaar in kleinere en grotere groep.

Speelse, veilige, vrije en kernachtige bijeenkomsten waarbij je je weer gaat verbinden met de wereld en je leven op je geheel eigen en unieke wijze. Daarbij wordt je gesteund door je zusters.

Essentie: Wie ben je ten diepste en durf je jezelf in al je naakte waarheid te zien en te tonen.

Floreren: Hoe zet je je essentie neer in de wereld en in je leven en hoe ga je van overleven naar tot bloei komen.

Van buiten naar binnen en als het lente wordt, weer van binnen naar buiten. De cirkel rond maken van vol en ledig zijn vanuit je vrouwelijke essentie. Thuiskomen bij jezelf en bij elkaar. Van incasseren naar floreren, vanuit je essentie en ware hartstocht! Het wordt weer een prachtige reis.

We gaan in een aantal bijeenkomsten met elkaar in de thema’s duiken en tussendoor steeds een avond bij elkaar komen voor specifieke thema’s, voor iedereen toegankelijk en vrij om in te stromen.

Locatie: Edanz, Groningen.
Kosten: 65 euro per hele dag. Voor alle drie dagen samen: 185 euro.
Per avond: 15 euro. Voor alle drie avonden: 42,50 euro.

Voor alle drie avonden en alle drie dagen: 225 euro!

Info en / of opgave: www.atmajyoti.nl / info@bypippa.nl
Pippa: 0627537250 / Alejandra: 0614585389

In de flyer vind je alle informatie over de data en onderdelen en deze kun je hier downloaden.

Deze training zal worden begeleid door Alejandra Acosta van Atma Jyoti en Lily Haridasi van By Pippa.

Kijk, hoor , ruik en voel in alles zit magie.

Door de verbinding met de natuur en mijn eigen creatieve bron, heb ik ervaringen opgedaan die nieuwsgierigheid en verwondering hebben gebracht. Het inzetten van kunstzinnige vormen heeft als doel, om inzicht te krijgen in houding en gedrag. Een vorm die mij erg aanspreekt en graag met anderen deel. Als kunstzinnig dynamisch coach en docent nodig ik uit om te genieten van het kleine, zingen, dansen en heerlijk te spelen.

Lily is opgeleid als kunstzinnig tekencoach en als danseres en danstherapeute. Zij werkt als dansdocente en danstherapeute en is schrijfster en kunstenares van diverse boeken. Zij heeft haar eigen atelier in Groningen en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen en individuen in hun persoonlijke proces.

Lily en Alejandra delen de kracht van verwondering die het leven in al haar kleuren schenkt!!!

Er starten regelmatig nieuwe Witte Tipi bijeenkomsten met de thema’s:

Verwondering (oogsten van wat je hebt gedaan en verwezenlijkt tot nu toe). Je verwonderen over de rijkelijke magie in je leven. Stilstaan bij alles wat je hebt mogen volbrengen en plukken in je leven.

Bezinning: we zullen ons bezinnen op de figuurlijke maar ook letterlijke betekenis van het woord. We reizen naar binnen en vinden daar onze zin in het leven, we vinden onze zinnen en eigen woorden terug en koesteren ze.

Bestemming (datgene een stem geven wat de wereld in wil reizen en daardoor ook zelf op je levensreis je bestemming vinden en waarmaken). Nu de blaadjes van de bomen aan het vallen zijn, zullen ook wij loslaten wat niet bij deze bestemming hoort.

We gaan op deze reis van buiten naar binnen en dan opnieuw van binnen naar buiten om klank te geven aan onze toekomst. De vruchten van ons leven plukken, onze zin vinden in het hier en nu en onze bestemming vormgeven door onze waarheid te laten horen!

Hou de website in de gaten voor actuele informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *