Witte tent bijeenkomsten

In de Witte Tent bijeenkomsten richten we ons samen met andere vrouwen op de kwaliteiten: licht (werpen op), helderheid, wijsheid, vreugde en wezenlijk floreren. Wij bieden een warm bad voor vrouwen van veel creativiteit, actieve oefeningen, rituelen, symboliek, natuur, dans en beweging, klank, meditatie en deelrondes met elkaar in kleinere en grotere groep.

Speelse, veilige, vrije en kernachtige bijeenkomsten waarbij je je weer gaat verbinden met de wereld en je leven op je geheel eigen en unieke wijze. Daarbij wordt je gesteund door je zusters.

In de maanden februari, maart en april 2019 zullen we met elkaar opnieuw duiken in de thema’s: veerkracht, essentie en floreren.  Veerkracht: hoe ga je om met de wereld en wat er op je afkomt in je leven en hoe kun je van incasseren naar wezenlijke veerkracht gaan. We gaan onze veerkracht uitbundig eren en vieren.

Essentie: Wie ben je ten diepste en durf je jezelf in al je naakte waarheid te zien en te tonen.

Floreren: Hoe zet je je essentie neer in de wereld en in je leven en hoe ga je van overleven naar tot bloei komen.

Van buiten naar binnen en als het lente wordt, weer van binnen naar buiten. De cirkel rond maken van vol en ledig zijn vanuit je vrouwelijke essentie. Thuiskomen bij jezelf en bij elkaar. Van incasseren naar floreren, vanuit je essentie en ware hartstocht! Het wordt weer een prachtige reis.

We zullen drie hele zondagen met elkaar in de thema’s duiken en tussendoor steeds een avond bij elkaar komen voor specifieke thema’s, voor iedereen toegankelijk en vrij om in te stromen.

Losse avond van 19.30 – 21.30: 10 februari. Thema: ‘los en vrij’. Deze eerste avond kun je ook gebruiken als kennismakingsavond voor jezelf met de witte tent en met ons. We zullen na afloop van deze avond in het café van Edanz aanwezig zijn voor eventuele vragen over de witte tent.

Hele dag van 11.00 – 17.00: 24 februari. Thema ‘veerkracht’.
Losse avond van 19.30 – 21.30: 10 maart. Thema ‘vrouwelijk leiderschap’.
Hele dag van 11.00 – 17.00: 24 maart. Thema ‘essentie’.
Losse avond van 19.30 – 21.30: 7 april. Thema ‘in verbinding’.
Hele dag van 11.00 – 17.00: 21 april. Thema ‘floreren’.

Locatie: Edanz, Groningen.
Kosten: 65 euro per hele dag. Voor alle drie dagen samen: 185 euro.
Per avond: 15 euro. Voor alle drie avonden: 42,50 euro.

Voor alle drie avonden en alle drie dagen: 225 euro!

Info en / of opgave: www.atmajyoti.nl / info@bypippa.nl
Pippa: 0627537250 / Alejandra: 0614585389

Deze training zal worden begeleid door Alejandra Acosta van Atma Jyoti en Lily Haridasi van By Pippa.

Alejandra is opgeleid als creatief dynamisch coach bij de Kleine Tiki en is momenteel docente bij de Kleine Tiki. Zij werkt daarnaast als coach in haar eigen atelier en praktijk in Groningen. Zij heeft veel ervaring op het gebied van kunstzinnig werken, werken in de natuur en symboliek uit de natuur en het begeleiden van persoonlijke en creatieve processen.

Lily is opgeleid als kunstzinnig tekencoach en als danseres en danstherapeute. Zij werkt als dansdocente en danstherapeute en is schrijfster en kunstenares van diverse boeken. Zij heeft haar eigen atelier in Groningen en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen en individuen in hun persoonlijke proces.

Beide hebben zij veel gewerkt met ceremonies, rituelen en vrouwen. Zij vullen elkaar goed aan waarbij zowel inkeer als expressie centraal staan. Delen is helen!

Vanaf september 2019 start er weer een reeks van nieuwe witte tent bijeenkomsten met de thema’s:

Verwondering (oogsten van wat je hebt gedaan en verwezenlijkt tot nu toe). Je verwonderen over de rijkelijke magie in je leven. Stilstaan bij alles wat je hebt mogen volbrengen en plukken in je leven.

Bezinning: we zullen ons bezinnen op de figuurlijke maar ook letterlijke betekenis van het woord. We reizen naar binnen en vinden daar onze zin in het leven, we vinden onze zinnen en eigen woorden terug en koesteren ze.

Bestemming (datgene een stem geven wat de wereld in wil reizen en daardoor ook zelf op je levensreis je bestemming vinden en waarmaken). Nu de blaadjes van de bomen aan het vallen zijn, zullen ook wij loslaten wat niet bij deze bestemming hoort.

We gaan op deze reis van buiten naar binnen en dan opnieuw van binnen naar buiten om klank te geven aan onze toekomst. De vruchten van ons leven plukken, onze zin vinden in het hier en nu en onze bestemming vormgeven door onze waarheid te laten horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *