Witte tipi: Vlucht van de Vuurvogel

In de Witte Tipi : Vlucht van de Vuurvogel nodigen we je uit om met ons op een magische en mythische reis te gaan en bewustzijn te krijgen omtrent onze ervaringen. Deze inzichten brengen ons bij een volgende laag: die van thuiskomen. Wij bieden een warm bad voor vrouwen van kunstzinnige activiteiten, dans, rituelen, symboliek, klank en deelrondes met elkaar in kleinere en grotere groep.

Een speelse, veilige, vrije en kernachtige reis waarbij je je weer gaat verbinden met de wereld en je leven op je geheel eigen en unieke wijze. Daarbij wordt je gesteund door je zusters.

In de maanden januari, februari, maart, april en mei 2020 zullen we iedere drie weken drie uur, in zes bijeenkomsten met elkaar in de thema’s duiken:

overwinnen, overgave, overgaan, herrijzen, wonderen en uitvliegen.

Deze cursus is gebaseerd op de mythe van de vuurvogel die in haar eigen oude as sterft van vroegere wonden en overtuigingen en in haar ware zelf herrijst en uitvliegt de wereld in.

Een reis van buiten (de stoere overwinnaar of overlever) naar binnen (daar waar de wond en de parel zich bevinden) en dan weer van binnen naar buiten (de transformatie van je ware zelf gaan manifesteren).

Daarnaast bewandelen we deze reis in nauwe samenwerking met de natuur waarbij we in de wintermaanden onze overlevingskracht vinden en onze wonden verbinden en op de dag na de eerste lentedag gaan herrijzen, van wond naar wonder gaan en uitvliegen met alle vogels in mei.

De spiraal bewandelen van je ervaringen naar je bewustzijn naar het thuiskomen (bij jezelf en bij elkaar) vanuit je vrouwelijke essentie. Het wordt weer een prachtige en magische reis.

We zullen zes zondagmiddagen met elkaar bijeenkomen van 15.00 tot 18.00.

  • 19 januari: Thema ‘overwinnen’.
  • 9 februari: Thema ‘overgave’.
  • 1 maart: Thema ‘overgaan’.
  • 22 maart: Thema ‘herrijzen’.
  • 26 april: Thema ‘wonderen’.
  • 17 mei: Thema ‘uitvliegen’.

Locatie: De Blauwe Boerderij, Groningen.

Kosten: 150 euro voor de hele cursus (dit is zeer aan te raden omdat het hier echt om een mythische en symbolische reis gaat). Mocht dit echter niet kunnen of lukken, kosten de bijeenkomsten 30 euro per keer.

Info en/of opgave: mail naar atmajyoti@live.nl of info@bypippa.nl

Alejandra: 0614585389 / Pippa: 0627537250

Deze training zal worden begeleid door Alejandra Acosta van Atma Jyoti en Pippa van By Pippa.

Kijk, hoor , ruik en voel in alles zit magie.

Door de verbinding met de natuur en mijn eigen creatieve bron, heb ik ervaringen opgedaan die nieuwsgierigheid en verwondering hebben gebracht. Het inzetten van kunstzinnige vormen heeft als doel, om inzicht te krijgen in houding en gedrag. Een vorm die mij erg aanspreekt en graag met anderen deel. Als kunstzinnig dynamisch coach en docent nodig ik uit om te genieten van het kleine, zingen, dansen en heerlijk te spelen.

Pippa is opgeleid als kunstzinnig tekencoach en als danseres en danstherapeute. Zij werkt als dansdocente en danstherapeute en is schrijfster en kunstenares van diverse boeken. Zij heeft haar eigen atelier in Groningen en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen en individuen in hun persoonlijke proces.